Individuell behandling og psykomotorisk gruppe

Jeg tilbyr både individuell behandling og gruppebehandling

Du kan gå både i individuell behandling og gruppebehandling hos meg. 

Booke time til individuell behandling på www.tfi.no 

Hvis du vil delta på gruppe, send meg sms på 988 96 454 (info under)

Vi har avtale med flere forsikringsselskap på instituttet. Om du har helseforsikring via arbeidsgiver kan du undersøke om du kan få behandling via denne. 


Individuell behandling

En konsultasjon starter med samtale og en kroppsundersøkelse. Vi stiller spørsmål om naturlige funksjoner som bl.a. døgnrytme, mage/ tarmfunksjon og har en samtale om sosial situasjon, jobb/ utdanning, oppvekst og generell helse. I kroppsundersøkelsen ser vi på kroppens holdning, muskulatur, bevegelsesmåte, reaksjoner fra nervesystemet og på pustemønsteret ditt. Balanse, avspenningsevne, kroppskontakt og fortrolighet til egen kropp er også en naturlig del av undersøkelsen. Vi snakker om dine tanker og motivasjon for å starte opp i behandlingen og vi blir enig om en behandlingsplan. 

Behandlingen innebærer samtaleterapi og ulike former for øvelser og bevegelser. Berøring og nye bevegelses-erfaringer kan bringe fram følelser, minner og nye refleksjoner og innsikt. Du får kontakt med muskelspenninger og pust. Dette kan bidra til at du gjenerobrer din spontane pust og naturlige avspenningsevne. Du oppmuntres til refleksjon og samtale over det som skjer i behandlingsrommet. Bearbeiding av vanskelige følelser og traumer er også en del av behandlingen.

Priser: 

Undersøkelse 55 min: 975 kr 

Konsultasjon 55 min: 885 kr 

Psykomotorisk gruppe

Hver torsdag kl 15 - 16 kan du prøve psykomotorisk gruppe i lokalene våre i Carl Johans gate 3. Du kommer på "drop-in" og trenger derfor ikke påmelding.

Send allikevel en melding til Hanne på 988 96 454 om du er ny og ønsker å delta eller har spørsmål.

Gruppen passer for deg som ønsker å jobbe med kroppsbevissthet, øke evnen til avspenning og indre ro og å forbedre kroppslig fleksibilitet.

Psykomotorisk gruppe retter seg mot de med sammensatte helseplager, smertetilstander, anspenthet og/ eller utfordringer med stress, uro eller nedstemthet.

Pris: 200 kr per gang (betaling via Vipps)

Vel møtt til en hyggelig gruppe :-)

"Kroppen er teksten som bærer minnene, erindringene er intet mindre enn reinkarnasjon" (Katie Cannon)